Hania Uscka-Wehlou får två pedagogiska priser

2018-06-21

Studenterna belönar Hania Uscka-Wehlou med inte mindre än två priser, Det elektrotekniska pedagogiska priset 2018 och F-lärarutmärkelsen 2018.

Hania Uscka-Wehlou

F-lärarutmärkelsen tilldelas Hania av Föreningen Uppsala tekniska fysiker med motiveringen: 

"Hania undervisar med stor glädje och lyckas skapa goda förutsättningar för studenterna att lära sig flervariabelanalysen. Hon är väldigt villig att anpassa sin undervisning efter studenternas önskemål, något hon tydligt visade efter mittkursvärderingen. Med bra och pedagogiska föreläsningar och välstrukturerat material på studentportalen ger hon studenterna goda möjligheter till att lära sig och fördjupa sig i kursinnehållet. Hon för en bra dialog med sina studenter genom att hela tiden dela med sig av svar på frågor som ställs, även om de ställs utanför undervisningstid."

Motiveringen för Det elektrotekniska pedagogiska priset som delas ut av Uppsala studentförening elektroteknik:

"Hania har uppvisat god pedagogik och stort intresse till studenternas inlärning. Med tydlig struktur i föreläsningarna uppföljt med utförliga anteckningar och dokumentation har studenterna getts goda förutsättningar att tillgodoses sig kursinnehåll. Att därtill snabbt och utförligt svara på skriftliga frågor har hon bidragit till att studenter känt sig sedda och att deras personliga inlärning är av betydande. Hania är en inspirationskälla och ett föredöme för pedagogisk undervisning."

Nyheter från matematiska institutionen

Senast uppdaterad: 2023-08-15